Käyttäjä- ja sidosryhmä­tutkimus selvittää asiakkaan tarpeet

Ymmärrätkö ja tunnistatko asiakkaidesi tarpeet? Pysähtyminen tämän asian äärelle on yrityksesi liiketoiminnan elinehto. Meille tutkimus on luonnollinen osa tuote- ja palvelukehitystämme. Näin varmistamme, että liiketoiminnassasi asiakkaiden ja käyttäjien tarpeet ovat pääosassa.

Työssämme ihminen on aina pääosassa, koska kehittämiemme palvelujen tarkoitus on parantaa hänen elämäänsä. Pohjaamme työmme aina asiakastutkimukseen, yhteiskehittämiseen ja vahvaan suunnitteluosaamiseen. Teemme mielellämme työtä yhdessä asiakkaidemme kanssa osallistaen myös loppukäyttäjät ja tärkeimmät sidosryhmät mukaan kehitystyöhön. Asiakkaat arvostavat, koska he tietävät sen avulla varmistavansa tuotteelleen tai palvelulleen kilpailukyvyn ja kaupallisen menestyksen, jotka pohjautuvat käyttäjälle tuotettuun arvonluontiin.

Mitä teemme?

Kun teemme käyttäjätutkimusta, saamme laadullista asiakas- ja käyttäjätietoa. Jalostamme sen myynnin ja markkinoinnin, strategisen kehittämisen tai tuotekehityksen tarpeisiin soveltuvaksi. Valitsemme käyttäjätutkimuksen menetelmät, tavoitteet ja laajuuden aina tarkoituksenmukaisesti kohteen mukaan.

Selvitämme tutkimuksessa myös tuotteen tai palvelun käyttäjäryhmät, käyttöympäristön vaikutukset käyttökokemukseen, käyttäjien tarpeet ja tavoitteet toiminnassaan sekä odotukset. Ideoimme tulosten perusteella tuotekonsepteja tai palvelukokonaisuuksia sekä toimintaympäristöjä. Palveluun sisältyy myös tutkimussuunnitelma, tiedonkeruu, analysointi ja raportointi tarkoituksenmukaisessa muodossa.

Ota yhteyttä

Piritta Winqvist

Director, Service Design, UX & UI

palvelumuotoilu, tutkimus- ja UX/UI-kehityshankkeet , julkiset hankkeet

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu

Esimerkkejä asiakkaistamme, joille olemme tehneet käyttäjä- ja sidosryhmätutkimusta

Yleisradio
Veikkaus
Valmet Technologies
Sandvik
Patria
Neles Finland
Lahti Precision

Kongsberg (ex- Rolls Royce Marine)
KONE
HKL
Helsingin kaupunki
Helsingin Energia
GE Healthcare Finland
Fiskars

Fastems
Espoon kaupunki
Eco Log Sweden
Cargotec
ABB

Tutustu referensseihimme