LINK – Menestystä muotoilun, käytettävyyden ja teknologian yhdistelmällä

Me LINKissä olemme olleet suomalaisen yritysmaailman muutoksen tekijöitä ja katalysaattoreita yli kymmenen vuoden ajan. Missiomme on alusta saakka ollut luoda uutta liiketoimintaa ja menestystä asiakkaillemme integroidun kehityksen keinoin – yhdistämällä muotoilu, teknologia ja käytettävyys uniikeiksi ratkaisuiksi.

Perustimme LINK Design and Development Oy:n vuonna 2009 neljän hengen voimin ostamalla Swecolta entisen työpaikkamme henkilöstöineen. Olemme kasvaneet alun parinkymmenen hengen innokkaasta joukosta nykyiseksi noin 50 ammattilaisen tiiviiksi ryhmäksi, joka hallitsee muotoilun ja tuotekehityksen.

Luomme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa heille uutta liiketoimintaa ja menestyviä ratkaisuja. Teemme uniikkeja toteutuksia, joilla erottuu kilpailijoista.

Yhtiömme liiketoiminnasta noin puolet muodostuu tuotteiden kehittämisestä. Palveluiden kehittäminen ja teknologiahankkeiden parissa työskentely puolestaan tuovat molemmat noin neljänneksen myynnistämme. Olennainen osa tapaamme toimia on työskentely laajan kumppaniverkoston kanssa. Me vedämme projektin ja hankimme siihen kulloinkin parhaiten sopivat yhteistyökumppanit.

LINK on tunnettu parhaista ideoista ja innovaatioista, ja sellaisena haluamme pysyäkin. Meiltä saa buustia uusien ratkaisujen synnyttämiseen. Uskallamme keksiä uutta ja olla valtavirtaa vastaan. Toisaalta pidämme kyllä tarkasti huolta rahastakin, emme ota liikaa riskejä.

Rohkea muutoksen tekijä

Kehitämme asiakkaillemme uusia ja rohkeita ratkaisuja, mutta haastamme myös itsemme uudistumaan.

Teemme niin kuin saarnaamme! Koska kaikkia työntekijöitämme innostaa kehittäminen, ideoimme ja toteutamme myös rohkeasti omia hankkeitamme.

Kaikki ideat eivät vie maaliin, mutta silti niitä kannattaa kokeilla ja toteuttaa. Kokeilimme esimerkiksi kansainvälistymistä menemällä suoraan Saksan markkinoille. Työ ei tuottanut heti tulosta, mutta auttoi meitä myöhemmin kansainvälisten asiakkaiden hankinnassa.

Seuraava askelemme on vahva digitalisaation hyödyntäminen – LINK goes digital! Digitalisoimme jo nyt asiakkaiden hankkeita työksemme. Pian meiltä on myös tulossa uusia digitaalisia ratkaisuja markkinoille.

LINK historia 2009 - 2022

Kiinnostuitko?