UI- ja UX-kehitys takaa onnistuneen käyttökokemuksen

Haluat varmasti luoda palvelun, jota asiakkaasi osaavat käyttää ja jonka he kokevat hyödylliseksi. Digitaaliset käyttöliittymät ovatkin avainroolissa, kun tavoitteena on onnistunut käyttökokemus. Asiantuntijamme varmistavat, että digitaalinen palvelusi toimii miellyttävästi ja johdonmukaisesti. 

Ketteryys, tehokkuus, tarkoituksenmukaisuus ja käytännönläheisyys ovat avainsanoja, kun kehitämme graafisia käyttöliittymiä. Olemme saaneet paljon palautetta siitä, kuinka hyvää yhteistyötä suunnittelijamme tekevät eri yhteistyökumppanien kanssa. Toimimme visuaalisen-, UI- ja ohjelmistosuunnittelun rajapinnoissa sujuvasti.

Toteutamme tavoitteellisen asiakas- ja käyttäjätiedonkeruun käyttäjätarpeiden, tavoitteiden ja käyttötapausten selvittämiseksi. UX- ja UI-suunnittelijamme työskentelevät tyypillisesti yhteistyössä palvelusuunnittelijoiden kanssa aina palvelun määrittämisestä prototyyppeihin työskennellen luontevasti asiakkaita osallistaen esimerkiksi konseptien validoinnissa.

Toteutamme visuaalisesti vaikuttavia käyttöliittymiä, joissa ensiarvoisen tärkeitä tekijöitä ovat käytettävyys ja saavutettavuus. Huomioimme kohderyhmien tarpeet, tavoitteet ja rajoitteet. Suunnittelemme aina käyttöliittymään visuaaliset komponentit niin, että niitä voi hyödyntää ohjelmointityössä.

Mitä teemme?

Prototyyppi nopeasti testattavaksi

Toteutamme prototyypin nopeasti, jotta asiakkaamme pääsee testaamaan sitä omilla testausryhmillään. Kun olemme saaneet pilottikäyttöliittymästä riittävästi palautetta, yhtenäistämme yrityksen käyttöliittymäformaatit ja -ohjeistuksen tarkoituksenmukaisessa laajuudessa. Emme laadi raskaita dokumentaatioita, vaan aina asiakkaalle hyödyllisiä ohjeistoja.

Ota yhteyttä

Piritta Winqvist

Director

palvelumuotoilu, tutkimus- ja UX/UI-kehityshankkeet , julkiset hankkeet

Onni-Matti Halkola

DIRECTOR

Tuotekehitys-, konseptointi- ja suunnitteluprojektit

Esimerkkejä asiakkaistamme, joille olemme tehneet UI- ja UX-kehitystä

Chiller
Climecon
Eco Log Sweden
Elisa
Enevo
Fastems
GSGroup Finland

Inwido Finland
Konecranes
Linkker
Metso
Neles Finland
Patria
Planmeca

Rosendahl Nextrom
Schaeffler Finland
Toijala Works
UniqAir
Valtioneuvoston Kanslia
ZenRobotics

Tutustu referensseihimme