LINK Easy takaa nopean ja vaivattoman tilaamisen ja palvelun

Olemme kehittäneet pienten toimeksiantojen nopeaan ja vaivattomaan tilaamiseen LINK Easy -palvelun.

Organisaatiosi voi hyödyntää LINK Easy -palveluamme esimerkiksi projektiin kuulumattomissa pienissä töissä, pikaisissa visualisoinneissa ja markkinointitöissä tai vaikkapa projektien loppuviimeistelyssä. Nämä ”pienet työt” ovat usein kokonaisuuden kannalta oleellisia.

Palvelun hyödyt

Tilaus nopeasti, vaikka sähköpostilla

LINK Easy -palvelumme on tilattavissa nopeasti vaikkapa sähköpostitse. Luomme joustavan aikataulun ilman erillisiä tarjouksia tai projektin määrittelyitä. Asiantuntijamme vahvistaa tilauksen sähköpostiviestillä, jossa hän antaa työmääräarvion ja vahvistaa toimitusaikataulun. Avaamme palvelulle tuntiperusteisen työnumeron, jonka kautta laskutamme toteuman mukaan kuukausittain. Työnumero ja tuntihinta pysyvät samoina koko sopimuksen voimassaoloajan. Palvelun pienin tilattava yksikkö on yksi tunti. Palvelun käyttöön ei sisälly tilausvelvoitetta.

LINK Easy -palvelussa voi erikseen sopia mahdollisista työmatkoista tai työpalavereista. Palvelun voi yhdistää myös käynnissä oleviin projektitoimeksiantoihin tai Onsite- ja Offsite-palveluihin.

LINK Easy-palvelu on osoittautunut käteväksi ja kustannustehokkaaksi tavaksi tilata suunnittelupalveluita. Meillä on LINK Designin kanssa yhteistyötä monella alueella; muotoilussa, mekaniikkasuunnittelussa ja markkinointiviestinnässä. Saamme kulloinkin tarvitsemamme osaamisen täsmäkäyttöön nopeasti puhelinsoitolla tai maililla, eikä aikaa pala tarjousten odotteluun tai hintaneuvotteluihin. Suosittelen!

Ota yhteyttä

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu