Meillä muotoilijat ja insinöörit tekevät saumatonta yhteistyötä. Vahva teollisen muotoilun kokemus ja laaja tekninen osaaminen nivoutuvat yhteen tavalla, joka luo uusia innovaatioita – tai jo mainetta niittäneet tuotteet pistetään uuteen iskuun. 

LINKin muotoilijat toimivat asiantuntijoina tuotekehitysprojekteissa tai osana suunnittelutiimiänne. Muotoiluosaamista saatte käyttöönne ketterästä myös LINK Easy -palvelun avulla. 

Tunnistamme todelliset käyttäjätarpeet

Käytettävyys  on osa muotoiluprosessia alusta loppuun saakka. Tunnistamalla todelliset käyttäjätarpeet pystymme kehittämään parempia tuotteita ja löydämme uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Työssämme korostuvat tarkoituksenmukaisuus, visuaalisuus, käytettävyys ja ergonomia. 

Strateginen muotoilu tehostaa liiketoimintaa

Menestyviä teknologiayrityksiä yhdistää muotoilun suunnitelmallinen johtaminen. Strategisen muotoilun palvelumme varmistaa muotoiluinvestointien kannattavuuden. 

Laadimme organisaatiollesi muotoilustrategian sekä työkalut ja käytännöt muotoilutoiminnan johtamiseen. Näin muotoilu yhdistyy tehokkaasti organisaatiosi tuote- ja palvelukehitykseen, viestintään, markkinointiin ja brändihallintaan. Määrittelemme tuoteidentiteetin ja hyödynnämme tuoteilmettä ja viestiä johdonmukaisesti tuotekehityshankkeissa, markkinointimateriaaleissa ja palveluissa.

Mitä teemme:

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu

Paavo Mäkelä

Team Leader

Tuotekehitys-, konseptointi ja
muotoiluprojektit

Petteri Kolinen

Leading Consultant, Strategic Design

Strateginen muotoilu, palvelumuotoilu, teollinen muotoilu