Kansainvälisesti palkittua teollista muotoilua

Palkittu muotoilutiimimme kehittää aivan uusia ja innovatiivisia tuotteita sekä parantaa jo olemassa olevia ratkaisuja. Osaamisessamme yhdistyvät vahva tekninen tausta ja teollisen muotoilun laaja-alainen kokemus.

Meillä on monipuolinen kokemus teollisen muotoilun eri osa-alueilta. Hyödynnämme uusimpia innovaatioita, seuraamme tuoreimpia trendejä ja teemme sujuvaa yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Työssämme korostuvat tarkoituksenmukaisuus, visuaalisuus, käytettävyys ja ergonomia. Suunnittelemme helppokäyttöisiä, esteettisesti korkealaatuisia ja kustannustehokkaasti valmistettavia tuotteita. Näin takaamme loppukäyttäjille positiivisen käyttökokemuksen ja yrityksellesi kaupallisen menestyksen.

Tuotemuotoilu Link Design

Mitä teemme?

Palkittua muotoilua! Suunnittelemamme tuotteet ovat voittaneet useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Olemme ylpeitä saavutuksistamme ja haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta muotoilua.

Tunnistamme todelliset käyttäjätarpeet

Käytettävyys linkittyy muotoiluprosessiin sen alusta loppuun. Tunnistamalla todelliset käyttäjätarpeet pystymme kehittämään merkittävästi parempia tuotteita ja löydämme uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Keräämämme käyttäjätiedon perusteella ohjaamme tuotekehitystyötä niin, että se tuottaa parhaan mahdollisen lisäarvon loppukäyttäjälle ja organisaatiollesi.

Pystymme parantamaan tuotteiden tehokkuutta ja turvallisuutta, kun selvitämme käyttötilanteet ja tutustumme käyttäjiin. Käyttäjätieto konkretisoituu tuotesisällöiksi ja ominaisuuksiksi, kun yhdistämme käyttäjälähtöisyyden saumattomasti muotoiluun ja mekaniikan kehitykseen.

Strateginen muotoilu tehostaa koko liiketoimintaa

Menestyviä teknologiayrityksiä yhdistää muotoilun suunnitelmallinen johtaminen. Yksi avain markkinajohtajuuteen on strateginen muotoilu. Strategisen muotoilun palvelumme varmistavat organisaatiosi tekemien muotoiluinvestointien kannattavuuden. Saumattomasti yrityksen muita strategisia tavoitteita tukeva muotoilustrategia tehostaa liiketoimintaa ja parantaa kannattavuutta.

Työkalut ja käytännöt toiminnan johtamiseen

Luomme organisaatiollesi muotoilustrategian sekä työkalut ja käytännöt toiminnan johtamiseen. Näin muotoilu yhdistyy tehokkaasti organisaatiosi tuote- ja palvelukehitykseen, viestintään, markkinointiin ja brändihallintaan. Määrittelemme tuoteidentiteetin ja hyödynnämme tuoteilmettä ja viestiä johdonmukaisesti tuotekehityshankkeissa, markkinointimateriaaleissa ja palveluissa.

Ota yhteyttä

Matti Mikkola

Director

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu

Paavo Mäkelä

Team Leader

Tuotekehitys-, konseptointi ja muotoiluprojektit

Esimerkkejä asiakkaistamme, joille olemme tehneet teollista muotoilua

Fiskars
HKL
Herrmans Bike Components
RMK Vehicle Corporation
ZenRobotics
Avant Tecno
Cargotec

Ekahau
Ensto
Ponsse
Posti
Uponor
Veikkaus
Canatu

LM Instruments
Magnasense Technologies
Plastex
Revonte
Supponor
VR

Tutustu referensseihimme