Asiantuntija palvelukseen – suunnittelutiimisi tueksi

Onko organisaatiosi tuote- ja palvelukehityksen projekti arkaluonteinen, onko kokonaisuutta vaikeaa osittaa tai tarvitsetko lisää suunnittelu­kapasiteettia nopeasti?

Asiantuntija palvelukseen -toimintamallissa asiantuntijamme saapuvat auttamaan paikan päälle tai työskentelevät organisaatiosi johtamana LINKin tiloissa. Myös joustavasti sovittava hybridimalli on hyväksi havaittu käytäntö. Tällöin asiantuntijamme työskentelevät osittain paikan päällä ja osittain LINKin tiloissa. 

Palvelumme tuo joustoa organisaatiosi muuntuviin suunnittelu- ja kehitys- sekä tilatarpeisiin. Saat asiantuntijan työskentelemään oman tiimisi välittömään yhteyteen.

Vastaamme asiantuntijakyselyyn vuorokaudessa ja lähetämme parhaiten tehtävään soveltuvista asiantuntijoista ansioluettelot tuntihintatietoineen.

Projektitiimi – paikan päälle

Voit tilata myös koko asiantuntijaryhmämme työskentelemään tiloihisi tai hybridimoodissa. Nimeämme projektipäällikön, otamme projektin johtamisen ja valvomisen vastuullemme sekä toteutamme hankkeen kokonaisuudessaan.

Tutustu myös muihin palveluihimme ja toimintamalleihimme: 

Mitä teemme?

Ota yhteyttä

Onni-Matti Halkola

Director, Technology

IoT, digitaaliset ratkaisut, SW/HW-suunnittelu

Jari Lehikoinen

Director, Product Development

Tuotekehitys-, konseptointi- ja suunnitteluprojektit

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu

Timo Manner

Director, Sales

Tuotekehityspalvelut ja mekaniikkasuunnittelu