Asiantuntija palvelukseen – suunnittelutiimisi tueksi

Onko organisaatiosi tuote- ja palvelukehityksen projekti arkaluonteinen, onko kokonaisuutta vaikeaa osittaa tai tarvitsetko lisää suunnittelu­kapasiteettia nopeasti?

Asiantuntija palvelukseen -toimintamallissa asiantuntijamme saapuvat auttamaan paikan päälle tai työskentelevät organisaatiosi johtamana LINKin tiloissa. Myös joustavasti sovittava hybridimalli on hyväksi havaittu käytäntö. Tällöin asiantuntijamme työskentelevät osittain paikan päällä ja osittain LINKin tiloissa. 

Palvelumme tuo joustoa organisaatiosi muuntuviin suunnittelu- ja kehitys- sekä tilatarpeisiin. Saat asiantuntijan työskentelemään oman organisaatiosi välittömään yhteyteen. Asiantuntija palvelukseen -toimintamallimme tuo asiantuntijamme organisaatiosi projektinjohdon ja valvonnan alaisuuteen nopeasti ja vaivattomasti. Vastaamme asiantuntijakyselyyn vuorokaudessa ja lähetämme parhaiten tehtävään soveltuvista asiantuntijoista ansioluettelot tuntihintatietoineen.

Projektitiimi – paikan päälle

Toteutamme myös projekteja Asiantuntija palvelukseen -palvelumallin mukaisesti. Tällöin koko asiantuntijaryhmämme työskentelee asiakkaan tiloissa tai hybridimoodissa. Asetamme projektipäällikön, otamme projektin johtamisen ja valvomisen vastuullemme sekä toteutamme hankkeen.

Tutustu myös muihin palveluihimme ja toimintamalleihimme: 

Mitä teemme?

Ota yhteyttä

Onni-Matti Halkola

Director, Technology

IoT, digitaaliset ratkaisut, SW/HW-suunnittelu

Jari Lehikoinen

Director, Product Development

Tuotekehitys-, konseptointi- ja suunnitteluprojektit

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu

Timo Manner

Sales Manager

Tuotekehityspalvelut ja mekaniikkasuunnittelu