Tuotamme ketterästi käsin piirrettyä tai pidemmälle jalostettua kuvamateriaalia
ideointiin ja kehityksen tueksi, käyttöohjeisiin tai markkinointiin. Kun perinteiset kuvat eivät riitä, tuotamme 2D- ja 3D-animaatiota. Visualisointipalvelulle vain mielikuvitus on rajana.

Kuvat ja animaatiot ovat luonnollisin ja tehokkain tapa viestiä ajatuksista ja ideoista suunnittelijoiden, myynnin & markkinoinnin, tuotepäälliköiden, johdon sekä asiakkaiden kesken, vaikka itse tuotetta ei vielä olisi olemassakaan. Visualisointitekniikoiden avulla herätetään eloon ideat, tuotekonseptit, käyttö- ja huolto-ohjeet, käyttöskenaariot eri käyttöympäristöissä.

Luonnokset

Käsin piirretyt luonnokset painottavat idea-astetta sekä konseptivaihetta. Luonnokset ovat kustannustehokas tapa viestiä uusista ajatuksista ja ideoista sidosryhmille. Käsin piirrettyjä luonnoksia voidaan rikastaa tarkemmilla yksityiskohdilla ja grafiikalla, jolloin kuvien käyttötarkoitusta voidaan laajentaa esimerkiksi laadukkaisiin esitysmateriaaleihin.

Ohjekuvat

Modernit, tarkat ja selkeästi varjostetut käyttöohje- ja asennuskuvat tai huolto-ohjeet voidaan helposti toteuttaa suunnitteluprojektista saatavista 3D – malleista. Kuvat soveltuvat niin digitaalisille alustoille kuin perinteisiin paperitulosteisiin. Ohje voidaan tehdä myös sarjakuvamaiseksi, jolloin vältytään kielivarianteilta.

Kuvituskuvat

Kuvituskuvat ovat erityisen monikäyttöisiä ja niillä voit rikastaa esimerkiksi esityksiäsi niin sisäisessä kuin ulkoisessa viestinnässä. Tuote- ja palvelukehityksessä kuvituskuvat elävöittävät ja selkeyttävät viestiäsi, sillä yksi kuva voi todellakin vasta tuhatta sanaa. Projektin aihealueeseen sopivat, sanoman välittymistä tukevat ja esittämistä rytmittävät kuvitukset presentaatioihin, työpajamateriaaleihin, loppuraportteihin sekä muihin visuaalisiin lopputuotteisiin laaditaan tyypillisimmin vektorigrafiikoina skaalautuvuuden ja sen myötä kuvitusten monikäyttöisyyden varmistamiseksi.

Renderöinti

2D-kuvien tai konseptien 3D-mallien materiaaleja ja valaistuksia voidaan muokata lähes rajattomasti, juuri halutulle tarkkuus- ja tyylitasoille. Renderöityjä kuvia voidaan käyttää mm. strategiatyössä sekä eri tasoisissa esitys- ja markkinointimateriaaleissa.

Fotorealismi

Lopullisesta tuotteesta tarvitaan korkealaatuista kuvamateriaalia myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiin. Tarve ilmaantuu usein jo siinä vaihessa, kun varsinainen tuote on vasta prototyyppiasteella. Fotorealistiset kuvat ovat tehokas ja reaaliaikainen työkalu myös yrityksen johdon käyttöön.

Animaatiot

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, liikkuva kuva vieläkin enemmän. Teemme näyttäviä 2D- ja 3D-animaatioita asiakkaidemme tuotteiden ja palveluiden kehityksen tueksi markkinointiin sekä teknisiin esityksiin.
Katso video

Videot

Video on helppo tapa tarinallistaa esimerkiksi palveluita, tuotteen toimivuutta tai käyttöympäristöä. Mikään ei estä yhdistämästä videota ja animointia. Lyhytkin video tai animaatio on vahva viesti.
Katso video

Visualisointipalvelun edut:

Visualisointipalvelua tuottavat teolliset muotoilijat, joiden visuaalinen suunnitteluosaaminen on monessa testattu. Suunnittelijamme miettivät lähestymistä käyttötarpeen, käyttäjän ja esitettävän tuotteen tai palvelun näkövinkkelistä – miten kuva tai animaatio palvelee käyttäjää parhaiten ja miten tuote tai palvelu saadaan esille parhaasta kuvakulmasta.

Visualisointi palvelua on myös erittäin helppoa ostaa pienissä erissä, esimerkiksi LINK easy -palvelun kautta. LINK easy palvelussa saat asiantuntijamme käyttöösi joustavasti ja kustannustehokkaasti. Lähitulevaisuudessa lanseeraamme myös uuden LINK eazy -mobiiliaplikaation, jolloin tilaaminen nopeaan tarpeeseen helpottuu entisestään.

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu

Paavo Mäkelä

Team Leader

Tuotekehitys-, konseptointi ja
muotoiluprojektit

Timo Manner

Director, Sales

Tuotekehityspalvelut ja mekaniikkasuunnittelu