Kumppanuus­verkosto – Tule mukaan Partner-palveluun!

Partner-palvelumme tuo organisaatiosi käyttöön laajan verkoston konsultoinnin ja valmistuksen asiantuntijoita. Olemme verkostoituneen konsulttiliiketoiminnan asiantuntija ja edelläkävijä Suomessa!

Nopeatempoinen tuotteiden ja palveluiden kehittäminen vaatii monenlaista osaamista. Mikään organisaatio ei voi hankkia itselleen kaikkea osaamista, vaan osa kannattaa hankkia kumppaneilta. Yksi liiketoimintaosaamisemme kulmakivistä onkin aktiivisen kumppanuusverkoston rakentaminen ja sen johtaminen.

Partner-palvelumme kumppanit ovat huolellisesti valittuja, alallaan tunnettuja ja luotettaviksi toimittajiksi todettuja yrityksiä. Yhteistyö kanssamme ei kuitenkaan edellytä kumppanuusverkostomme käyttämistä. Organisaatiosi voi halutessaan hankkia kaikki palvelut suoraan omilta kumppaneiltaan. Asiakkaanamme päätät aina itse, kuinka haluat verkostoamme hyödyntää.

Mitä palveluita tarjoamme partner-palvelun kautta?

Ota yhteyttä

Jaakko Anttila

CEO

Integroidut kehityshankkeet, tuote-ja palvelukehitys

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu

Tule mukaan Partner-palveluun!

Partner-palveluumme liittyy jatkuvasti uusia yrityksiä ja asiantuntijoita. Sinunkin organisaatiosi kannattaa liittyä! Meillä on pitkälle kehitetyt toiminta- ja ansaintamallit. Toimintamme perustuu avoimuuteen ja reiluun kumppanuushenkeen.

Etteplan on tehnyt LINKn kanssa menestyksekkäästi ja monimuotoisesti yhteistyöhankkeita. Olemme täydentäneet hyvin toistemme vahvuuksia, ja saaneet siten tuotettua asiakkaan liiketoimintatarpeet täyttäviä ratkaisuja. LINKn ratkaisukeskeinen ja maanläheinen toimintatapa sopii meille suoraviivaisille insinööreille erinomaisesti.
Link Design on ainoa designtoimisto joka ottaa IPR-asiat mukaan projekteihin oikea-aikaisesti. He ovat sopiva yhdistelmä monialaista ammattitaitoa sekä käyttäjälähtöistä luovuutta. Yhteistyömme kautta pystymme luomaan uniikkia arvoa joka auttaa asiakasta menestymään kilpailutilanteessa.

Leitzinger Oy Innovaatiotoimintaa ja kilpailukykyä edistävää IPR-asiantuntijuutta. Meitä ajaa eteenpäin halu ohjata ja auttaa asiakkaitamme suuntaamaan tuotekehitystä niin, että innovaatiotoiminta kohdistuu mahdollisimman lähelle tuotannonalan keskeistä teknologiaa. Patenttien ja tavaramerkkien muodostaman kokonaisuuden suunnitelmallinen hyödyntäminen on ensisijaisen tärkeää. Meidän avullamme innovaatioiden suojaus kohdennetaan tukemaan liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista.

Link Designilla on vahvaa & uniikkia osaamista ja referenssejä liikkuvien koneiden suunnittelun ja käytettävyyden maailmasta — tämä yhdistettynä Vaiston  ohjelmisto-osaamiseen luo erittäin mielenkiintoisen ja kilpailukykyisen kombinaation osaamista.
Olemme toteuttaneet useita hankkeita menestyksekkäästi yhteistyössä Linkin kanssa. Linkin osaaminen täydentää hienosti Entopin palvelutarjoamaa. Yhdessä pystymmekin tuottamaan kilpailukykyisiä asiakaslähtöisiä korkean teknologian ratkaisuja asiakkaidemme eduksi.

Entop Oy on toiminut suomalaisen kone- ja laitesuunnittelun kärkipaikalla jo yli 30 vuotta. Me Entopissa palvelemme niin globaalisti toimivia pörssiyrityksiä kuin kotimaisia teollisuuttamme kannattavia PK-yrityksiäkin. Meille asiakkaan hyvät yöunet ovat aina olleet toimintamme kulmakivi. Entopin asiakkaana saat käyttöösi mittavan kokemuksen mekaanisen puunjalostus-, metalli-, elintarvike- ja
prosessiteollisuuden mekaniikkasuunnittelusta sekä projektinhallinnasta. Kerro meille tavoitteesi, me näytämme, kuinka saavutat ne. Uskomme vahvasti hyvän suunnittelun voimaan kilpailutekijänä.