Tuotekehitys luo uutta ja jalostaa jo olemassa olevaa

Olemme uusien tuoteideoiden kehittämisen ja jalostamisen kokeneita ammattilaisia. Olemme myös luoneet monien asiakkaidemme jo olemassa oleville tuotteille uuden alun ja vahvan kehityksen.

Työssämme ihminen on aina pääosassa, koska kehittämiemme palvelujen tarkoitus on parantaa käyttäjän elämää. Pohjaamme työmme tutkittuun tietoon ja vahvaan suunnitteluosaamiseen ja työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakkaat arvostavat tuotesuunnitteluosaamistamme, koska he tietävät sen avulla varmistavansa tuotteen kilpailukyvyn ja kaupallisen menestyksen.

Mitä teemme?

Tuotamme tätä palvelua tiiviissä yhteistyössä yrityksemme palvelu-, ohjelmisto- ja elektroniikkasuunnittelijoiden kanssa.

Ihmislähtöisyys tuotesuunnittelun ytimessä

Pyrimme aina aidosti ihmislähtöisiin ratkaisuihin, sillä innovaatiot eivät synny ilman käyttötilanteiden ja -ympäristöjen tuntemusta. Asiantuntijamme selvittävät tuotteiden käyttäjien todelliset tarpeet ja motiivit. Käyttäjät ovat mukana tuotteiden ideoinnissa ja testaamisessa jo suunnitteluprosessin varhaisessa vaiheessa.

Otamme työssämme huomioon arvo- ja hyötyperusteet. Ympäristönäkökulma ja kestävän kehityksen periaatteet ovat aina työmme lähtökohta.

Ota yhteyttä

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu

Jari Lehikoinen

Director, Product Development

Tuotekehityspalvelut ja mekaniikkasuunnittelu

Timo Manner

Director, Sales

Tuotekehityspalvelut ja mekaniikkasuunnittelu

Esimerkkejä asiakkaistamme, joille olemme tehneet tuotesuunnittelua

ABB
Cargotec
Eco Log Sweden
Fastems
Fiskars
FläktGroup Finland
KONE

Normet
Patria
Ponsse
Posti
RMK Vehicle Corporation
Rosendahl Nextrom
Sampo-Rosenlew

Thermo Fisher Scientific
Uponor
Valmet Automotive
Veikkaus
Wärtsilä
ZenRobotics

Tutustu referensseihimme