Mekaniikka­suunnittelu ulottuu ideoinnista ylläpitoon

Mekaniikkasuunnittelu on vuorovaikutusta muotoilun, elektroniikkasuunnittelun ja valmistuksen kanssa. Tämän kokonaisuuden vahva hallinta on osaamisemme ydintä. Mekaniikan suunnittelupalvelumme on laaja kokonaisuus: se ulottuu ideoinnista aina tuotannon käynnistämiseen ja ylläpitosuunnitteluun asti.

Cost reduction, DFMA. Kustannusrakennetta alas, tuotanto tehokkaammaksi vai kokoonpano nopeammaksi? Meille tavoitteelliset suunnitteluhaasteet ovat arkipäivää. Ratkomme niitä monialaisissa tiimeissä ja teemme hyvää työtä laajan kumppaniverkostomme kanssa.

Suunnittelutiimimme asiantuntijat hallitsevat niin teräsrakenteet kuin ohutlevy- ja pienelektroniikan ruiskuvaluosatkin. Meillä on vahva materiaali- ja valmistusteknologinen osaaminen. Tuotearkkitehtuurissamme tuotamme kustannustehokkaita ja valmistuksen vaatimukset huomioivia ratkaisuja.

Mekaniikkasuunnittelu Link Design

Mitä teemme?

Kehitysinsinöörimme eivät epäröi suurten tai monimutkaistenkaan haasteiden edessä. Vankka ammattitaitomme, laaja kokemuskenttämme ja parhaat työvälineet ja menetelmät ovat reseptimme onnistuneisiin projekteihin.

Mekaniikkasuunnittelu Link Design

Autamme alihankinnassa ja verkostoitumisessa

Autamme asiakkaitamme myös alihankinnan ja valmistuksen verkoston muodostamisessa. Kontaktoimme toimittajat ja tarvittaessa kilpailutamme heidät. Koordinoimme tuotannon käynnistystoimet ja huolehdimme laadunvalvonnalla asetettujen tavoitteiden täyttymisestä.

Ota yhteyttä

Jari Lehikoinen

Director, Product Development

Tuotekehityspalvelut ja mekaniikkasuunnittelu

Timo Manner

Director, Sales

Tuotekehityspalvelut ja mekaniikkasuunnittelu

Esimerkkejä asiakkaistamme, joille olemme tehneet mekaniikkasuunnittelua

ZenRobotics
Valmet Automotive
Vaisala
Tiedekeskussäätiö
Sensiqo
Savox Communications
RMK Vehicle Corporation

Revonte
Posti
Pexray
Patria
Neles Finland
Muotolevy
Metso

Fiskars
Ekahau
Canatu
BioMensio
AW-Energy
ABB

Tutustu referensseihimme