Digitaaliset ratkaisut ja IoT räätälöitynä palveluna

Vahvuutemme on käytännön työn kautta saatu kokemus eri toimialojen, käyttäjien ja teknologioiden yhdistämisestä. Osaamme rakentaa tulevaisuuden ratkaisuja, joissa yhdistyvät ihmisten välinen kanssakäyminen, ympärillämme oleva maailma ja ketterät digitaaliset ratkaisut.

Tuotteen kilpailukyky ja erottuminen perustuvat tänä päivänä yhä enemmän teknisiin ratkaisuihin ja ominaisuuksiin. Ohjelmisto- ja menetelmäkehitys on kuitenkin vaativa prosessi ja tuntuva investointi. Joustavat menetelmämme ja asiantunteva asiantuntijatiimimme säästävät organisaatiosi kustannuksia, aikaa ja vaivaa.

Yhdistämme ihmiskeskeisen ja liiketoimintalähtöisen suunnittelun teknologiseen innovointiin. Monialainen tiimimme, ketterät menetelmät ja sujuva yhteydenpito takaavat organisaatiollesi onnistuneen ratkaisun.

Mitä teemme?

Tuotamme tätä palvelua yhdessä palvelu- ja tuotesuunnittelijoidemme kanssa.

Ratkaisut tähän päivään ja tulevaisuuteen

Tarjoamme täysin räätälöityjä palveluita teknologiaselvityksistä aina tuotantovalmiiseen lopputulokseen. Hallitsemme tämän päivän ja tulevaisuuden tärkeimmät teknologiset ja innovatiiviset ideat, jotka mahdollistavat uniikit ja älykkäät ratkaisut.

Selvitämme, millaista arvoa IoT-liiketoiminta tai digitaaliset lisäarvopalvelut voivat luoda organisaatiollesi. Kyseenalaistamme vanhan ja kehitämme yhdessä asiakaskeskeisiä innovaatioita.

Olipa kyseessä fyysinen tuote tai digitaalinen palvelu, asiantuntijamme varmistavat, että ratkaisut ovat ulkonäöltään houkuttelevia ja käyttökokemukseltaan huippuluokkaa. Yhdistämme teknologia-, tuote-, ja palvelusuunnittelun saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Ota yhteyttä

Erkki Seppäläinen

CTO

IoT, digitaaliset ratkaisut, SW/HW-suunnittelu

Onni-Matti Halkola

Director, Technology

IoT, digitaaliset ratkaisut, SW/HW-suunnittelu

Esimerkkejä asiakkaistamme, joille olemme tehneet digitaalisia palveluita

360 visualizer
Antti-Teollisuus
Aqsens Health
Canatu
Chiller
Climecon
Enevo

FläktGroup Finland
Foller
Genano
GSGroup Finland
Panphonics
RF SensIT
Roger-GPS

Rosendahl Nextrom
Schaeffler Finland
Sharper Shape
The Button Corporation
Tylöhelo
UniqAir

Tutustu referensseihimme