Vapaa-aika ja hyvinvointi

Ihmisten suhtautuminen vapaa-aikaan muuttuu jatkuvasti. Siksi kehitämme laaja-alaisesti tuotteita ja ratkaisuja, jotka hyödyttävät ja parantavat elämänlaatua.

Viemme sekä harrastelija- että ammattilaisurheilua uudelle tasolle: uuden teknologian avulla käyttäjä saa tietoa suorituksistaan ja lihasten kuormituksesta.

Lifestyle-tuotteita kehittäessämme seuraamme uusimpia trendejä. Hyödynnämme toimialan laaja-alaista tuntemustamme, uusimpien teknologioiden soveltamisosaamista ja ketteriä kehitysmenetelmiä. Kuluttajamarkkinoilla muotoiluratkaisujen on oltava perusteltuja, ammattimaisia, viimeiseen asti mietittyjä ja linjassa yrityksen brändin kanssa.

Lääkinnällisten laitteiden kehittäminen ja yhteiskunnalliset kehityshankkeet, kuten terveydenhuollon ja vanhustyön toiminnan parantaminen, vaikuttavat suoraan elämänlaatuun. Lääkinnällisten laitteiden kehityksessä yhdistämme alan tiukat standardit, turvallisuusvaatimukset sekä mahdollisimman miellyttävät hoitotilanteet potilaille. Uusien menetelmien ansiosta esimerkiksi huumetestaus tai tulehdustekijöiden määritys eivät enää edellytä tutkimuksia laboratoriossa.

Liiketoimintaa kehitettäessä on uskallettava kyseenalaistaa nykytilanne. Tuomme ammattitaitomme organisaatiosi päätöksenteon tueksi. Valttimme on moneen taipuva tutkimusosaaminen liiketoiminnan mahdollisuuksien löytämisessä jo ennen suunnitteluprosessin käynnistämistä. Pidätpä sitten vesiputousmallista tai ketterästä scrum-kehityksestä, sovitamme toimintatapamme toiveisiisi.

Mitä teemme?

Ota yhteyttä

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu

Paavo Mäkelä

Team Leader

Tuotekehitys-, konseptointi ja muotoiluprojektit

Esimerkkejä asiakkaistamme

RMK Vehicle Corporation
Fiskars
Herrmans Bike Components
Tiedekeskussäätiö
GE Healthcare Finland

Elisa
Planmeca
Revonte
BRP Finland
Myontec

Perkko
Thermo Fisher Scientific
LymphaTouch
LM Instruments

Tutustu referensseihimme