Sosiaaliset ja urbaanit ympäristöt sekä yhteiskunta

Yhteiskunnalliset muutokset luovat monenlaisia haasteita, joita ratkomme innovatiisilla ratkaisuilla. Rakennamme yhteistyössä yritysten ja kaupunkien kanssa uudenlaista yhteiskuntaa, jossa älykäs ympäristö palvelee eri ryhmien tarpeita sekä tukee arkea ja liikkumista. Ratkomme kehittyvien kaupunkiympäristöjen sosiaalisia haasteita, kuten syrjäytymistä ja epätasa-arvoa. Olemme tukena myös matkalla kohti hiilineutraaliutta ja kestävää energiataloutta.

Luomme parempaa arkea kaupunkilaisille suunnittelemalla muun muassa kaupunkipyörä- ja raideliikennehankkeita sekä metrojunia ja raitiovaunuja. Digitaalisten rajapintojen kautta teemme informaatiosta näkyvämpää ja hallittavampaa, olipa kyse 5G-tolpasta tai opasteesta tärkeässä julkisen liikenteen vaihtopaikassa.

Aidosti käyttäjiään hyödyttävä ja palveleva ympäristö

Tarjoamme teknologisia ratkaisuja, joissa luomme aidosti käyttäjiään hyödyttävän ja palvelevan ympäristön – onpa kyseessä sitten infrastruktuuri, liikennesuunnittelu ja palveluiden digitalisointi, oppiminen tai hiilineutraali toiminta.

Palveluiden saavutettavuuden ja toimivuuden parantamiseksi tehtyjen julkisten investointien hyödyt voi mitata. Kaupunkien ja kuntien satsaus palveluihin voi tuottaa esimerkiksi merkittäviä säästöjä. Samaan aikaan palveluiden digitalisointi vapauttaa aikaa henkilökohtaiseen palveluun heille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Autamme kaupunkeja muuttumaan ja toimimaan aikaisempaa ihmisläheisemmin esimerkiksi kutsumalla asukkaat ja organisaatiot mukaan kehitystyöhön. Olemme muun muassa luoneet laadullisia mittareita hoivakoteihin, kehittäneet kotouttamisen tukimallia pienille oppijoille ja heidän perheilleen sekä parantaneet sotepalveluiden saavutettavuutta.

 

Mitä teemme?

Ota yhteyttä

Piritta Winqvist

Director, Service Design, UX & UI

palvelumuotoilu, tutkimus- ja UX/UI-kehityshankkeet , julkiset hankkeet

Jaakko Anttila

CEO

Integroidut kehityshankkeet, tuote-ja palvelukehitys

Esimerkkejä asiakkaistamme

Espoon kaupunki
Helsingin Energia
HKL
Helsingin kaupunki

Lapinjärven kunta
Posti
Tiedekeskussäätiö
Turun Kaupunki

Valtioneuvoston Kanslia
Veikkaus
VR
Yleisradio

Tutustu referensseihimme