Onsite- ja Offsite-palvelumme paikan päälle tai etänä

Onko organisaatiosi tuote- ja palvelukehityksen projekti arkaluonteinen, onko kokonaisuutta vaikeaa osittaa tai tarvitsetko lisää suunnittelu­kapasiteettia nopeasti?

Onsite- ja Offsite-palveluissa asiantuntijamme saapuvat auttamaan paikan päälle tai työskentelevät organisaatiosi johtamana LINKin tiloissa etänä.

Helposti hankittavat Onsite ja Offsite-palvelumme tuovat asiantuntijamme organisaatiosi projektinjohdon ja valvonnan alaisuuteen nopeasti. Vastaamme asiantuntijakyselyyn vuorokaudessa ja lähetämme parhaiten tehtävään soveltuvista asiantuntijoista ansioluettelot tuntihintatietoineen.

Onsite-palvelu on helppo ja vaivaton, kun halutaan uusi asiantuntija työskentelemään nopeasti oman organisaation välittömään yhteyteen. Asiantuntijamme ovat osa organisaatiosi suunnitteluryhmää ja työskentelevät organisaatiosi projektinjohdon alaisuudessa.

Offsite-palvelumme tuo joustoa organisaatiosi muuntuviin suunnittelu- ja kehitys- sekä tilatarpeisiin, koska työskentelemme etänä. Asiantuntijamme ovat osa organisaatiosi suunnitteluryhmää, mutta he työskentelevät LINKin tiloissa ja ovat organisaatiosi projektinjohdon alaisuudessa.

Toteutamme myös projekteja Onsite-palvelumallin mukaisesti. Tällöin koko asiantuntijaryhmämme työskentelee asiakkaan tiloissa. Asetamme projektipäällikön, otamme projektin johtamisen ja valvomisen vastuullemme sekä toteutamme hankkeen.

Onsite ja offsite Link Design

Mitä teemme?

Ota yhteyttä

Onni-Matti Halkola

Director, Technology

IoT, digitaaliset ratkaisut, SW/HW-suunnittelu