Strateginen muotoilu tehostaa koko liiketoimintaa

Menestyviä teknologiayrityksiä yhdistää suunnitelmallinen strateginen johtaminen. Yksi avain markkinajohtajuuteen on strateginen muotoilu.

Strategisen muotoilun palvelumme varmistavat organisaatiosi tekemien muotoiluinvestointien kannattavuuden. Saumattomasti yrityksen muita strategisia tavoitteita tukeva muotoilustrategia tehostaa liiketoimintaa ja parantaa kannattavuutta.

Mitä teemme?

Meillä on monipuolinen kokemus muotoilun eri osa-alueita. Kehitämme menetelmiä jatkuvasti ja seuraamme uusia muotoilutrendejä. Tämä mahdollistaa strategisen muotoilun laadukkaan toteuttamisen.

Työkalut ja käytännöt toiminnan johtamiseen

Luomme organisaatiollesi muotoilustrategian sekä työkalut ja käytännöt toiminnan johtamiseen. Näin muotoilu yhdistyy tehokkaasti organisaatiosi tuote- ja palvelukehitykseen, viestintään, markkinointiin ja brändihallintaan.

Luomme organisaatiollesi toimivan tuoteportfolion. Määrittelemme tuoteidentiteetin ja hyödynnämme tuoteilmettä ja viestiä johdonmukaisesti tuotekehityshankkeissa, markkinointimateriaaleissa ja palveluissa.

Kehitämme tulevaisuuden tuote- ja palvelumalleja ja luomme teknologioiden tai käyttäjätarpeiden ympärille konsepteja. Keräämme visualisoitujen konseptien avulla eri sidosryhmiltä arvioita tuotteista ja palveluista ja pystymme näin selvittämään ideoiden toteutettavuuden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ota yhteyttä

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu

Tutustu referensseihimme

(Refenostot tulossa)