LINK mukana Teknologiamessuilla 2023

19/10/2023

LINK on mukana omalla osastolla Teknologiamessuilla 7.-9.11.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Messuilla on erityisen passeli hetki vaihtaa kuulumiset, mutta myös keskustella, miten me voimme auttaa juuri sinun yritystäsi tuotteiden, palveluiden ja digitaalisten ratkaisujen kehitystyössä.

Jutustelun ja kahvimukin äärellä pääset todistamaan miten koneoppiva IoT-laite erottaa toisistaan Pepsin ja Cokiksen. IoT-ratkaisumme kykenee valon spektriä analysoimalla erottamaan nesteiden, emulsioiden tai pulvereiden koostumuksissa tapahtuvia muutoksia. Ratkaisu on käyttökelpoinen esimerkiksi laadun tarkkailuun. Jos koostumus muuttuu, se saadaan heti näkyviin.

Kukapa ei olisi haaveillut soittavansa kitaraa pikkasen paremman bändin kanssa? Mehän teemme senkin mahdolliseksi! LINK on ollut kehityskumppanina Neural DSP Quad Cortex kehitystyössä. Laite on yksi maailman parhaista efektilaitteista kitaristeille ja basisteille. Sinä pääset sitä testaamaan.

JA HEI! Osastollamme voit osallistua ARVONTAAN, jossa palkintona on GO INNOVATE -työpaja juuri sinun yrityksellesi! GO INNOVATE on LINKin innovoinnin ja ongelmanratkaisun työkalu, joka palvelee hyvin erilaisia tarpeita.

NÄHDÄÄN MESSUILLA osastolla 6d98 !

LINKin messuteemoja tänä vuonna:

Go Innovate – kehitä huomisen parhaat ideasi tänään

Go Innovate on LINKin innovoinnin ja ongelmanratkaisun palvelu. Maailma on muutoksessa ja tulevaisuuden haasteet asettavat yrityksille ja tuotteille uusia vaatimuksia. Uusiin vaatimuksiin vastaaminen vaatii ideoita ja ajatuksia, joita aiemmin ei ole ollut tai joita ei ole aiemmin tunnistettu merkityksellisiksi. Kun ideointi ja ongelmanratkaisu fasilitoidaan, saadaan parhaat ideat irti tehokkaalla ajankäytöllä. Jutellaan messuilla miten voisimme auttaa juuri sinua!

Strategiapalveluilla yrityksellesi arvoa ja kilpailukykyä

Onnistuneet kasvustrategiat pohjautuvat aina selkeään ymmärrykseen tulevaisuudesta.
Tärkeää on reagoida ajoissa, laatia hyvä strategia ja ottaa strategian toteuttaminen tosissaan.
LINKillä on nopea ja tehokas strategiamalli, joka kuormittaa ylintä johtoa mahdollisimman vähän, tuottaen
kuitenkin napakan ja vahvan strategian. LINKin muu palvelutarjonta puolestaan luo tukevan pohjan strategioiden toteutumiselle; ylätason visio toteutuu ja muuttuu konkretiaksi lopulta tuotteissa, palveluissa sekä asiakas- ja brändikokemuksessa.

LINKin oma protoHUB

Kun kädet likaantuu, ajatukset kirkastuu! Otaniemen toimistomme yhteydessä olevaa 200-neliöinen monipuolinen protopaja soveltuu erinomaisesti toiminnallisuuksien ja käyttökokemuksen kehittämiseen. Paja on varustettu nopeisiin kokeiluihin ja prototyyppien valmistukseen soveltuvilla työkoneilla ja laitteilla. Jotain monipuolisuudesta kertoo se, että protopajassa on koottu sähkömoottoripyörä, tehty mock-uppeja 1:1 kokoisista ohjaamoista, prototyyppejä jos jonkinlaisista härveleistä ja rakennettu jopa lentokone. Hyödynnämme sekä digitaalisia että fyysisiä prototyyppejä suunnittelussa ja tuotteiden toimivuuden todentamisessa.

Kerromme mieluusti pajan mahdollisuuksista lisää!

Sopimalla treffit etukäteen varmistat, että tavoitat oikean henkilön:

TIMO MANNER
Sales Manager
+358 40 524 2740

JAAKKO ANTTILA
CEO
+358 40 7703020

JARI LEHIKOINEN
Director, Product Development
+358 50 303 8395

ONNI-MATTI HALKOLA
Director, Technology
+358 40 553 4664

MATTI MIKKOLA
Director, Design
+358 40 505 6156

ERKKI SEPPÄLÄINEN
CTO
+358 40 768 7591

RAMI RAUTE
Product Development Manager
+358 40 043 1491

PIRITTA WINQVIST
Director, Service Design, UI & UX
+358 40 549 0752

Nähdään messuilla! Tervetuloa!

Teknologiamessut ovat avoinna:

Tiistaina 7.11. klo 9–17
Keskiviikkona 8.11. klo 9–17
Torstaina 9.11. klo 9–16

Jaa

Lue myös nämä

maalis 26

5%