Prototyypit ja testaus onnistuvat omalla pajallamme

AR, VR ja vanha kunnon vaneri – LINK Protohub on paikka, jossa likaamme kätemme ja kirkastamme ajatuksemme. Palvelumme soveltuu erinomaisesti toiminnallisuuksien ja käyttökokemuksen kehittämiseen.

Kulttuurimme on kokeilevaa ja testaavaa. Suunnittelu edellyttää usein fyysisen proton rakentamista. Pajaltamme löytyvät työkalut sitkeimpienkin suunnitteluongelmien työstämiseen – väännämme ratkaisun tarvittaessa rautalangasta.

Hyödynnämme sekä digitaalisia että fyysisiä prototyyppejä suunnittelussa ja tuotteiden toimivuuden todentamisessa. Protopajallamme vanerista valmistunut ohjaamoproto kääntyy virtuaalilasit päässä tulevaisuuden työkoneeksi.

Mitä teemme?

Protohub on myös henkilöstöetumme. Kaikki työntekijämme saavat koneisiin ja laitteisiin käyttökoulutuksen ja vapaat kädet käyttää pajan laitteita omiin harrasteaskareisiinsa.

Protopaja sijaitsee toimisto­rakennuksessamme

Espoon toimistorakennuksessamme sijaitseva 200-neliöinen LINK Protohubimme on organisaatiosi käytössä. Se on varustettu nopeisiin kokeiluihin ja prototyyppien valmistukseen soveltuvilla työkoneilla ja laitteilla. Meillä onnistuvat vaikkapa hitsaaminen, maalaaminen, puun työstö, sorvaaminen, piirikorttien kolvaaminen ja 3D-tulostus.

Meillä linkkiläisillä ovat kädentaidot hallussa, ja osa suunnittelusta toteutetaankin käytännönläheisesti suoraan pajalla loistavan lopputuloksen varmistamiseksi.

Ota yhteyttä

Jari Lehikoinen

Director, Product Development

Tuotekehityspalvelut ja mekaniikkasuunnittelu

Paavo Mäkelä

Team Leader

Tuotekehitys-, konseptointi ja muotoiluprojektit

Esimerkkejä asiakkaistamme, joille olemme tehneet prototyyppejä

Cargotec
Climecon
Epec
RMK Vehicle Corporation
Sampo-Rosenlew
ELTEL Networks Corporation
Fiskars

Canatu
Rivender
Patria
ZenRobotics
FläktGroup Finland
nLIGHT
RF SensIT

Roger-GPS
Sensiqo
Sharper Shape
Sparklike
UniqAir
Inwido Finland

Tutustu referensseihimme