Uniqair Oy

Etäohjattava IoT-ilmanpuhdistin

Uniqair on suomalainen ilmanpuhdistimien kehittämiseen ja valmistamiseen erikoistunut yritys. Ilmanpuhdistimet sisältävät erikoissuodattimen, joka poistaa tehokkaasti hiukkasten lisäksi kaasumuotoisia epäpuhtauksia ja myrkkyjä.

LINK on kehittänyt yhdessä UniqAirin kanssa uuden etäohjattavan, kuluttajille suunnatun ilmanpuhdistimen, joka voidaan sijoittaa sekä pöydälle että seinälle. Tuotteessa oleva etäohjaus mahdollistaa monipuolisen säädettävyyden ja ajastuksen sekä käyttötietojen näytön. Ilmanpuhdistimen käyttökokemuksen LINK on suunnitellut selkeäksi ja yksinkertaiseksi käyttää

LINK kartoitti mahdollisuudet etäkäytön toteutukseen. Tämän jälkeen tehtiin nopea protokierros, jolla varmistettiin eri osien toimivuus yhdessä. Elektroniikka ja sulautettu ohjelmointi tähtäsi suurten sarjojen valmistukseen. Laitteeseen toteutettiin elegantti kosketusnäyttö erilliselle piirilevylle, jotta toimivuus olisi luotettava.

LINK toteutti kaiken elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelun. Suunnittelimme myös mobiililaitteen käyttöliittymän ulkoasun ja käyttökokemuksen. Kännyköiden sovellukset kehitettiin Android- ja iOS-maailmaan. Tuotannon ylösajoa varten suunniteltiin testijigit ja sarjavalmistuksen tuki oli luonnollinen osa projektia.

Mitä teimme?

Kiinnostuitko?