Brändin rakentaminen ja kehitys tuovat yritykselle houkuttelevan ilmeen ja viestin

Millainen on organisaatiosi identiteetti? Miten asiakkaat kokevat tuotteenne, palvelunne ja viestinnän? Jäävätkö ne tällä hetkellä ihmisten mieliin ja koskettavat heitä aidosti? Muotoiluosaamisemme avulla teet brändistä strategisen valttikorttisi.

Brändi on monen organisaation menestyksen ydin. Merkityksellinen viestintä, jonka avulla ihmiset saavat ajatuksia ja ratkaisuja elämäänsä, voi olla ratkaiseva kilpailutekijä.

Avullamme varmistat yhtenäisen ja houkuttelevan ilmeen ja viestin. Brändin kehittäminen palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen mahdollistaa asiakkaiden aitoihin ja todennettuihin tarpeisiin vastaavan brändin, jossa tuetaan jo asiakkaiden mielissä olevia vahvuuksia. Brändiviestinnän osalta voidaan vahvistaa niitä kanavia, joissa pystytään vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin. Brändin kehittämiseen kuuluu myös organisaation sisäinen näkökulma, jolloin voidaan varmistaa yhtenäinen ja kokonaisuutta tukeva brändiviestintä.

Brändissä määrittelemme, millaisia mielikuvia haluamme organisaationne herättävän ja miten se erottuu muiden joukosta. Konkretisoimme yhdessä arvot ja lupaukset, jotka koskevat tuotteita, palveluita ja viestintää.

Brändin muotokieli esiin digitaalisena ja fyysisessä ympäristössä

Brändin luominen on keskeinen osa tuote-, palvelu- ja liiketoimintamallien kehityshankkeita. Määrittelemme erilaisin ohjeistuksin ja visualisoinnein, miltä brändin muotokieli näyttää niin digitaalisessa kuin fyysisessäkin ympäristössä. Avaamme tuotteiden sielunelämää kuluttajille ja tuotamme materiaalia, jonka herättää kiinnostusta ja markkinoi tuotteita, jotka ovat vielä tuloillaan. 

Mitä teemme?

Toimimme kustannustehokkaasti tuotekehitysympäristön paikoin tiukkojenkin kriteerien ja aikaraamien puitteissa. Tartumme brändin eri elementteihin, kuten logoon, tuotenimeen ja -grafiikkaan tai muotokieleen ja nostamme ne uudelle tasolle. Lopputuloksen visualisointi on aina selkeää ja suoraviivaista.

Ota yhteyttä

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu

Piritta Winqvist

Director, Service Design, UX & UI

palvelumuotoilu, tutkimus- ja UX/UI-kehityshankkeet , julkiset hankkeet

Petteri Kolinen

Leading Consultant, Strategic Design

Strateginen muotoilu, palvelumuotoilu, teollinen muotoilu

Esimerkkejä asiakkaistamme, joille olemme tehneet brändin kehitystä

ZenRobotics
Yepzon
Viessmann
Vaisto Solutions
Steris Finn-Aqua
Schaeffler Finland
Posti

Perkko
Neles Finland
Kone-Ketonen
Inwido Finland
Helsingin Energia
Forcepoint Finland
Foller

Fastems
Exertus
Entop
Convion
CapMan
360 visualizer

Tutustu referensseihimme