TET-harjoittelija Nelli

02/05/2022

TET-harjoitelijat ovat perinteisesti tervetulleita LINKille. Nyt meillä oli ilo saada joukkoomme Nelli Kankainen.

Nelli käy Kasavuoren koulun kahdeksatta luokkaa Kauniaisissa. TET-harjoittelunsa Nelli varmisti jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella, koska tiesi, että monilla on ollut hankaluuksia saada harjoittelupaikkaa.
Nelli on liikunnallinen nuori nainen. Hän on harrastanut tennistä 5-vuotiaasta saakka. Lisäksi vapaa-aikaan kuuluu lenkkeilyä ja salilla käyntiä. Ruuanlaitto ja leipominenkin ovat mieluisia samoin kuin piirtäminen. Nellillä on hauska Örmö-niminen lemmikkisiili. Örmö harrastaa myös liikuntaa. Se ravaa innokkaasti juoksupyörässä. Tosin yleensä keskellä yötä. Örmö ei Nellin leipomuksista välitä, mutta kuivatut ötökät kelpaavat hyvin.


Varsinaisia lempiaineita Nellillä ei juuri ole, kaikki kouluaineet sujuvat erittäin hyvin arvosanoin. Tosin ruotsi ja historia ovat kiinnostavimpia. Nellillä on suunnitelma suunnata lukioon ja tällä hetkellä hänestä tuntuu, että lääketieteen opinnot voisivat olla seuraava etappi.


LINKillä Nelli kertoo päässeensä tekemään kivoja työtehtäviä, vaikka itse ei oikein edes tiennyt mitä voisi odottaa. Nelli esimerkiksi osallistui mobiilisovelluksen käytettävyystestaukseen ja teki varsin hyviä huomioita. Sovelluksen kehittäjille on hyödyllistä saada testaajaksi joku, joka ei ole ollut kehitystyössä mukana. Näin saadaan todenmukaista tietoa siitä, miten intuitiivisesti sovellus ohjaa käyttäjää tai ohjaako ollenkaan. Se mikä on kehittäjälle itsestäänselvää, ei käyttäjälle välttämättä sitä olekaan. Palvelumuotoilu-tiimin kanssa Nelli työsti powerpoint-dokumentin uutta kieliversiota ja mahtuipa päiviin myös Illustratorin tutoriaaliin tutustumista.


LINKin porukka toivottaa Nellilla ihanaa kesää ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen !

Jaa

Lue myös nämä