TET-harjoittelija Anni

26/11/2021

LINKillä oli ilo jälleen saada porukkaan pirteä nuori TET-harjoitteluun. Anni Sipilä tutustui LINKin arkipäivään kahden viikon ajan. Anni käy Espoon Karakallion koulussa 9-luokkaa musiikkiluokalla.

Anni löysi TET-harjoittelupaikan melko perinteisin menetelmin. Ensimmäisenä tietysti kartoitetaan tuttavat ja sukulaiset. Annin kummisetä Erkki Seppäläinen oli luonnollisesti ehdottanut Annille LINKiä mahdolliseksi harjoittelupaikaksi. Anni otti ehdotuksen innolla vastaan ja mehän mieluusti otamme nuoria joukkoomme.

Anni on LINKillä tehnyt monia erilaisia tehtäviä alkaen it-tarvikkeiden inventoinnista ja puhdistuksesta. Hän on oikolukenut englanninkielisiä dokumenttaja, asentanut koneeseen VIRUP-ohjelman, katsellut virtuaalilaseilla avaruuksia. Kaikkein kiinnostavinta oli päästä muiden LINKiläisten kanssa seuraamaan virtuaalista AI-koulutusta. Anni kertoo: ”Vaikka en kaikkea ymmärtänytkään, se oli tosi mielenkiintoista”.

Vapaa-ajallaan Anni harrastaa pianonsoittoa, ratsastusta ja kuorolaulua. Anni kertoo: ”Pianonsoittoa olen harrastanut 5-vuotiaasta saakka. Ratsastusta olen harrastanut jo 8 vuotta. Käyn Kilon tallilla ja maastoratsastusta issikoilla harrastan Vantaalla . Uusin harrastukseni on kuorolaulu, jonka aloitin tänä syksynä.”

Yläkoulun jälkeen Annilla on tarkoitus jatkaa lukioon. Vielä on mietinnässä hakeako tavalliseen vai musiikkipainotteiseen lukioon. Lukion jälkeen opinnot musiikin parissa kiinnostaisivat, mutta myös luonnontieteet voisivat tulla kyseeseen.

Kiitos Anni näistä kahdesta viikosta. Toivomme sinulle kaikkea hyvää tulevaisuuteesi.


Jaa

Lue myös nämä