Lomalla elämän pienet ilot suurenevat!

03/07/2024

Nyt on se hetki, kun työt jäävät tauolle ja elämän pienet ilot suurenevat. Aurinko paistaa, jäätelö maistuu paremmalta kuin koskaan ennen, hellehatut kaivetaan kaapista, uidaan yötäpäivää, grilli ritisee ja saunavihdat viuhuu. Vapauden huumassa edes sade tai hyttyset eivät haittaa. Lomakausi pyörii jo täysillä. Kesäkuun helteet hellivät aikaisia lomalaisia ja moni on juuri näillä näppäimillä starttaamassa vuoden odotetuinta irrottautumista työn raskaan raatamisesta.

Menovinkki vielä elokuulle: Tule kannustamaan meitä RedBull Rautaratsukisaan. Nähdään Turussa 10.8.2024. Tapahtumapaikka on aivan Turun ytimessä, Läntisen Rantakadun puoleisella jokirannalla.

’Kilpailukyvyn ja Voittamisen Erikoisjaos’ tarjoaa jälleen spektaakkelinomaisen esityksen kiitämällä esteradan läpi luomuksellaan, joka ansaitsee paikkansa tekniikan historiassa Saturn V:n, suuren hadronintörmäyttimen tai James Webb -teleskoopin kaltaisten ikonisten laitteiden rinnalla. Tarjoilemme teille tekniikan huippuluokan taidonnäytteen, joka perustuu ihmiskehon translaatioon ja rotaatioon, sekä onomatopoeettisiin äännähdyksiin ja rehelliseen heviin. Me olemme tehneet ”Maximum Überdrive” konstallaatioinstallaation, ei pelkästään voittamaan, vaan voittamaan tyylillä.

Rentouttavaa kesälomaa! Ladataan akut ja jatketaan yhdessä hommia
tosielämän tarpeisiin, kuten meillä on tapana!

LINKin porukan puolesta
T:Jaska

Jaakko Anttila, CEO
+358 40 770 3020

Jaa

Lue myös nämä