Leevi – Vuoden nuori konsultti 2021

25/11/2021

Suunnittelu- ja konsultointialan toimialajärjestö SKOL ry on valinnut Vuoden nuoret konsultit 2021. Kilpailun voittajaviisikko julkistettiin SKOL-syysseminaarissa 25.11. Kilpailussa palkittiin viisi lahjakasta alan opiskelijaa tai juuri valmistunutta nuorta asiantuntijaa 1500 euron arvoisella tunnustuspalkkiolla.

Me LINKillä olemme super iloisia siitä, että ehdokkaamme Leevi Markkula on yksi palkituista. Mielestämme todellakin ansaitusti. Leevillä on asenne kohdallaan. Uskomattoman positiivisella ja mukaansa tempaavalla otteella hän saa myös kollegat innostumaan ja keskustelemaan aiheesta kuin aiheesta ja näin löytyy monia vaihtoehtoisia näkemyksiä ja keskustelua niiden soveltuvuudesta kyseessä olevaan tehtävään.

PALJON ONNEA LEEVI ! JA KOLME HURRAA HUUTOA PÄÄLLE !

SKOL ry – Suunnittelu- ja konsultointialan toimialajärjestö

Lehdistötiedote 25.11.2021:

Suunnittelualan merkityksellisyys ja mahdollisuudet tärkeitä Vuoden nuorille konsulteille

Kilpailussa Vuoden nuoriksi konsulteiksi 2021 nimettiin:
Minttu Iivonen, Sitowise
Mira Lindholm, Granlund
Valtteri Keto, AFRY
Riikka Määttä, Destia
Leevi Markkula, LINK Design and Development Oy

Alan merkityksellisyys ja mahdollisuudet nousivat esille nuorten videoissa


Kilpailussa nuoret pääsivät kertomaan esittelyvideoillaan, mikä heitä alalla motivoi, miten he haluaisivat omaa osaamistaan tulevaisuudessa kehittää sekä miksi he kokevat työnsä alalla merkitykselliseksi.

Voittajaviisikon vastauksissa nousi yhtenäinen vahva halu tehdä työtä, jossa he pääsevät kehittämään konkreettisia ratkaisuja merkittäviin haasteisiin sekä toimia alalla, jolla on mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen. Nuoret kokevat suunnittelu- ja konsultointialan antavan heille mahdollisuuden vaikuttaa heille tärkeisiin teemoihin, kuten olla mukana rakentamassa tulevaisuuden turvallisempaa ja toimivampaa yhteiskuntaa sekä edistää kestävän kehityksen periaatteita. Nuoret saavat olla mukana kärkijoukossa kehittämässä tapoja, joilla vastaamme muun muassa ilmastotavoitteisiin.


VNK on konsulttialalla arvostettu tunnustus

Vuoden nuori konsultti on uransa alkuvaiheella oleville suunnittelu- ja konsultointialan asiantuntijoille tarkoitettu kilpailu, jota SKOL ry on järjestänyt vuosittain vuodesta 2014 lähtien. Toimialayhteisön myöntämä tunnustus on ainoa laatuaan, ja se on alalla hyvin arvostettu.


Kilpailun tavoitteena on tuoda esille suunnittelu- ja konsultointialaa opiskelevien nuorten osaamista, alan monimuotoisuutta sekä jakaa tunnustusta innovatiivisille ja lahjakkaille nuorille osaajille. Kilpailun avulla haluttiin myös tuoda esille SKOL jäsenten tekemää tärkeää mentorointityötä alan opiskelijoiden parissa.


Tänä vuonna kilpailijoissa nähtiin aikaisempiin vuosiin verrattuna vielä monimuotoisempi ja laajempi edustus. Mukana oli kansainvälisiä nuoria osaajia, nuoria useilta eri koulutustaustoilta sekä merkittävä määrä naisia.
Kilpailun esikarsinnasta valittiin 20 kilpailijaa, joista tehtiin esittelyvideot kilpailun nettiäänestystä varten.


SKOL lyhyesti

SKOL ry on suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestö. Edistämme hyvää suomalaista suunnittelua ja konsultointia, joka ratkaisee yhteiskunnan ja elinkeinoelämän merkittäviä tulevaisuuden haasteita. SKOL on Teknologiateollisuuden jäsen ja suunnittelu- ja konsultointiala on yksi Teknologiateollisuuden viidestä päätoimialasta.

SKOLiin kuuluu yli 140 yritystä, jotka työllistävät noin 20 000 henkeä. Työllistämisen näkökulmasta suurin sektori on teollisuus, toiseksi suurin on talonrakentaminen ja kolmantena tulee infrasektori.

Jaa

Lue myös nämä