FläktGroup Finland Oy

Ultraääniratkaisu ilmavirran mittaamiseen

FläktGroup on johtava sisäilmajärjestelmien toimittaja, jolla on myyntiä 65 maassa maailmanlaajuisesti. FläktGroupin portfoliossa on useita innovatiivisia tuotteita.

Fläkt lähti etsimään uutta ratkaisua ilmavirtauksen mittaamiseen. Tavoitteena oli tarkempi mittaus, jossa ei syntyisi painehäviöitä. Samalla mittaus olisi hiljainen ja parantaisi energiatehokkuutta. LINK lähti toteuttamaan protoa, joka täyttäisi tiukat vaatimukset ja olisi edullinen sarjavalmistukseen. Ultraäänen käyttö mittauksessa toi monia etuja edellä mainittujen lisäksi sekä mahdollisti Fläktille teknologiajohtajuuden mittausratkaisussa, joka on sovellettavissa useisiin tuotteisiin ja tuoteperheisiin. Fläkt patentoi ultraääniteknologian, jonka kehityksessä oli LINKin vahva panos. Tuotteita on myyty kymmeniä tuhansia tähän mennessä.

Kehitystyössä LINK vastasi sulautetun elektroniikan ja siihen liittyvän sulautetun ohjelmoinnin kehityksestä. Algoritmikehitys sekä Fläktin sisäisen tuotekehityksen ja prototyyppien tuki on ollut laaja-alaista. LINKin tuki on jatkunut tuotannon ylösajossa ja sarjatuotannon aikana.

Fläkt Link Design

Mitä teimme?

Fläkt Link Design

Kiinnostuitko?