Canatu Oy

Ajoneuvon hallintalaitteet

Ajoneuvon hallintalaitteet (ohjauspyörä, keskikonsoli, ovipaneeli), kosketusta havainnoivat materiaalit

Canatu toimittaa kosketussensoreita, kalvoja ja lämmityselementtejä autoteollisuuden ja kuluttajaelektroniikan tarpeisiin.

Canatu kehittää tulevaisuuden ajoneuvojen hallintalaitteita. Ajoneuvojen sähköistyessä ja monipuolistuessa niihin halutaan enemmän älyä. Ajoneuvon hallinta ja sen eri ominaisuuksien käyttäminen tulee olemaan käyttäjälähtöistä.

LINK on ollut mukana toteuttamassa ajoneuvojen tulevaisuuden konsepteja sekä tuottamassa niistä käytännön sovelluksia Canatu Oy:n käyttöön. Käyttäjiltä tulleen tarpeen perusteella on lähdetty koostamaan kokonaisuutta. LINK on ollut tekemässä suunnitelmia ja toteuttamassa ne protoasteelle. Koska kyseessä on alkuvaiheen kehitys, tekniikan varmistaminen on tärkeässä roolissa. Protoja on valmistettu myös messu- ja esittelykäyttöön, mm. kahdesti Las Vegasin CES messuille. Näissä protoissa elektroniikkakehitykseen on yhdistynyt tiiviisti myös teollinen muotoilu ja UX-suunnittelu.

LINK on ollut mukana asiakkaan erilaisissa kehityshankkeissa, joissa on kehitetty kapasitiivista ohjausta, ohjauselektroniikkaa, ohjelmointia, UI-suunnittelua, SW/HW-suunnittelua, sensorointia ja kosketustuen lisäämistä materiaaleihin. Laitteet on kehitetty visuaalisesti näyttäviksi ja niistä on valmistettu prototyyppejä lopputuloksen varmistamiseksi.

Osoituksena yhteistyön hedelmästä mainittakoon Origo-älyratti, joka sai tunnustusta arvostetussa German Design Award –kilpailussa. Origo-projekti voitti winner-palkinnon sarjassa Human-Machine Interface vuonna 2020. 

Canatu Link Design

Mitä teimme?

Canatu Link Design
Canatu Link Design
Canatu Link Design

Kiinnostuitko?