Neles Finland Oy

NDX venttiiliohjaimet

Neleksen (ent. Metso Flow Control) NDX-venttiiliohjaimilla ohjataan ja säädetään venttiilien toimintaa ja nesteiden virtausta teollisissa tuotantoympäristöissä. Lujatekoiset modulaariset ohjaimet on suunniteltu toimimaan ankarissa ja vaihtelevissa olosuhteissa.

LINKin muotoilijat olivat mukana NDX-ohjaintuoteperheen kehittämisessä konseptoinnista tuotannollistamiseen. Ohjainlaitteiden kotelot suunniteltiin läheisessä yhteistyössä asiakkaan tuotekehitysryhmän kanssa. Venttiiliohjaimien muotoilussa kiinnitettiin erityistä huomiota käytettävyyteen ja asennettavuuteen sekä kustannustehokkuuteen ja vaatimusmäärittelyn mukaisuuteen.

Tuoteperheen järeimpien versioiden NDX 1512:n ja NDX2512:n muotokielessä korostettiin laitteen ATEX-vaatimusten mukaista kestävää rakennetta, huolehtien samalla selkeälinjaisuudesta ja yhdenmukaisuudesta muun tuoteperheen kanssa.

Teollisen muotoilun ohella LINK Design vastasi NDX-ohjainten käyttöliittymäsuunnittelusta. UI/UX suunnittelijamme kehitti osana asiakkaan ohjelmistokehitysryhmää helppokäyttöisen ja laitteen asennusasennosta riippumattoman, joko paikallisesti tai etäohjauksella operoitavan käyttöliittymän.

Mitä teemme?

Kiinnostuitko?