Atomic

Laskettelumonon älyratkaisu

Atomic valmistaa talviurheiluvälinetä niin vasta-aloitteleville harrastajille kuin olympia- ja maailmanmestaritason kilpaurheilijoille. Jokainen Atomic-tuote on tarkkaan suunniteltu ja ilmentää Atomicin työntekijän aitoa intohimoa kehittämiseen. Atomic sijaitsee Itävallan Altenmarktissa, Alppien sydämessä, jossa lumi on aina lähellä ja jossa jokainen uusi idea voidaan testata aidoissa lumiolosuhteissa 365 päivää vuodessa.

Atomicin Hawx Connected älymonoratkaisu tarjoaa digitaalisia seuranta- ja analysointiratkaisuja Atomicin Connected App -sovelluksen avulla ja antaa välitöntä palautetta rinteessä ja paremman laskettelukokemuksen aikaansaamiseksi.

Hawx Connected käyttää Suunnon Movesensea ja sisäisiä voima-antureita, jotka ovat Bluetooth-yhteyden kautta Atomic Connected -sovelluksen kanssa. Kehitysprojektissa LINK auttoi asiakasta kehittämään vaativiin sää- ja kosteusolosuhteisiin tarkoitettua laskettelumonon älyratkaisua. Vaativan kehitystyön lisäksi LINK vastuulla oli alihankintaverkoston osavalmistuksen valvonta ja valmistuslaadun valvonta.

Mitä teimme?

Kiinnostuitko?