Kehitä liiketoimintaasi palvelumuotoilulla

Kaipaatko liiketoimintaasi uusia ideoita? Tai olisiko asiakaskokemus aika nostaa nextille levelille? Me autamme luomaan kokonaan uutta tai kehittämään nykyistä.
Uusi ja joustava Muotoilija tuli taloon -palvelu

Palvelun kautta voit ostaa yksittäisen palvelumuotoilijan, tai UX/UI suunnittelijan – tai vaikka koko tiimin määräajaksi.

Palvelumme

Palvelun asiakaslähtöisyys on menestyvän liiketoiminnan kulmakivi. Meiltä saat apua niin uuden idean kehittämisessä kuin jo olemassa olevan palvelun iskuun laittamisessa.

Palvelumuotoilu

UI- ja UX-kehitys

Palvelumuotoilu

Digitalisoituvassa maailmassa palvelun käyttäjälähtöisyys on yksi menestyvän liiketoiminnan kulmakivistä. Ovatko sinun yrityksesi palvelut tulevaisuuskestäviä? Palvelevatko ne tällä hetkellä asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla?

UI- ja UX-kehitys

Asiakaskokemus on keskiössä myös UI- ja UX-suunnittelussa. Ketteryys ja ihmislähtöisyys ovat avainsanoja, kun kehitämme graafisia käyttöliittymiä. LINKin asiantuntijoilla on laaja kokemus eri toimintaympäristöistä ja teknologioista. Toteutamme digitaalisia palveluita niin teollisuuden kuin julkisenkin sektorin tarpeisiin. 

Muotoilija tuli taloon

Muotoilija tuli taloon -palvelussa saat asiantuntijan käyttöösi joustavasti ja haluttuna ajankohtana. Palvelu on kätevä tilanteissa, joissa tarvitset oman osaamisalueen ulkopuolelta tukea. LINKin asiantuntija ja tiimi voivat toimia itsenäisesti asiakkaan tiloissa ja osana muuta kehitysryhmää. Palvelu toimii silloin parhaiten, kun asiakas johtaa tekemistä ja asiantuntija on osa kehitysryhmää.

Ota yhteyttä

Piritta Winqvist

Matti Mikkola

Timo Manner

DIRECTOR, SERVICE DESIGN, UX & UI

DIRECTOR, DESIGN

SALES MANAGER

Referenssit

Palvelumuotoilu – Muumimaailma

Digitaalinen taikaelämyskonsepti

Muumimaailman kanssa yhteistyössä kehitetyssä digitaalisessa taikaelämyskonseptissa tapahtumat ja kerronta kohteissa varioituu käyttäjäprofiilien perusteella. 

UI- ja UX-kehitys – Elisa Oyj

Asiakassovellusten kehityshankkeet

Elisa Oyj:n palvelumuotoilua tarjoava Digiratkaisut-yksikkö hyödyntää osaamistamme, kun se tarvitsee nopeasti lisävoimia esimerkiksi UX- tai UI-suunnitteluun.

Palvelumuotoilu – Espoon kaupunki

Euroopan kestävin kaupunki luottaa LINKiläisiin

LINK on Espoon kaupungin palvelumuotoilun puitesopimuskumppani ja mukana laajasti kunnallisten toimintojen ja palveluiden kehittämisessä. 

Palvelumuotoilu – Helsingin kaupunki

Turvallinen koulumatka-liikkuminen

Palvelumuotoilun tavoitteena oli löytää vaikuttavimpia keinoja turvallisen ja aktiivisen koulumatkaliikkumisen tukemiseksi osallistaen vanhempia, opettajia ja oppilaita.

UI- ja UX-kehitys – Schaeffler Finland Oy

OPTIME – Kunnonvalvonta-järjestelmä

LINKin tiimi toteutti valvontasensorien muotoilun, mobiili- ja valvomosovellusten käyttöliittymät sekä visuaalisen suunnittelun

Palvelumuotoilu – Patria Oy

Vaativien ympäristöjen kehitys

LINKin erikoisosaaminen vaativien toimintaympäristöjen ratkaisuissa, kuten esimerkiksi käyttöliittymien, käytettä-vyyden ja ergonomian kehittämisessä sekä teknologiaratkaisuissa on johtanut luottamukselliseen pitkäaikaiseen yhteistyöhön Patrian kanssa.