Etsimme lisää mekaniikkaosaajia

22/05/2021

Mitä menestystuotteita haluat seuraavaksi kehittää ja kenen kanssa?

Kärsitkö kroonisesta ideoiden karkailusta? Se on just ihan jees! Se ei ole tauti, se on ominaisuus, jolla on käyttöä. Etsimme monialaiseen tiimiimme asiantuntijaa, joka haluaa tehdä suunnittelua pieteetillä ja tarkasti. Meillä arvostetaan taitavia tyyppejä, propellihattuja, moponkorjaajia, insinöörejä tukevalla parralla tai ilman. Ylipäätään innovointikykyisiä tyyppejä,  jotka ovat syntyneet suunnittelijoiksi.

Rakennamme roolin propellihatulle, jolla on takana jo vuosien kokemus, mutta myös hänelle, joilla on tahto kehittyä tulevaisuuden konkariksi.

Vaihtuvissa projekteissamme sinulla on hyvä mahdollisuus kartuttaa sellaista osaamista, mitä harvalta löytyy. Iso osa työstämme on integroitua suunnittelua, jossa eri alojen asiantuntijat puhaltavat samaan hiileen. Projekteissa työskentelet esimerkiksi teollisen muotoilijan tai elektroniikkasuunnittelijan kanssa.

Olet projekti- ja tiimityöskentelyyn tottunut itsenäinen ja oma-aloitteinen tekijä. Otat mielelläsi vastuuta ja huolehdit osaltasi aikataulujen ja tavoitteiden täyttymisestä.

Haemme siis Espoon/Salon toimistolle tuotteisiin, ajoneuvoihin, työkoneisiin tai ohjaamoihin erikoistunutta suunnittelijaa. Sinulla on tietysti aito kiinnostus teknisten ongelmien tunnistamiseen ja ratkaisemiseen. Ymmärrät muotoilun merkityksen käyttäjäystävällisten tuotteiden suunnittelussa. Valmistus- ja materiaaliteknologioiden tuntemus takaa esittämiesi ratkaisujen toteutuskelpoisuuden. Hallitset hyvin kommunikaation tiimin kanssa ja osaat esittää omat konseptisi ymmärrettävästi.

Kerro meille vapaamuotoisesti millainen tyyppi olet, mitä osaat ja millaisiin tehtäviin sielusi halajaa. Meillä on mahdollisuus räätälöidä sinulle istuva rooli. Aina tarvitaan konkareita, mutta myös uutta sukupolvea kasvamaan isompiin saappaisiin.

Ota yhteyttä! Jari kertoo sinulle lisää mahdollisuuksista!

Jari Lehikoinen

+358 50 303 8395

jari.lehikoinen@linkdesign.fi

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Katso myös muut avoimet työpaikat

Avoin hakemus Link Design

marras 11