Ohjelmisto­suunnittelija – Ratkaisu­konsultti

15/12/2020

Etsimme ohjelmistojen parissa työskennellyttä ideoijaa, jonka työnkuvaan kuuluu mm. asiakkaiden haasteiden ratkaiseminen sekä ideoiden myyminen. Pääset kokemaan digitaalisen maailman hienoudet.

Asiakkailla on usein idea lopputuloksesta, jota on tarvetta kehittää tai toteuttaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda uusia palveluita ja tuotteita sekä kasvattaa osaamistasi eri teknologia-alojen kehityshankkeiden parissa, vaihtuvissa projekteissa. Ratkaisujen toteuttajana saat vastuuta arkkitehtuurista tai suunnittellusta, kuten myös kumppanuuksissa toimivien suunnittelijoiden ohjaamisessa. Vaihtelevien projektien läpivienti auttaa ammatillisessa kehittymisessä ja tuo mielenkiintoa jokapäiväiseen tekemiseen. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta ja mielenkiintoa toimia asiakkaiden parissa.

Asemapaikkasi voi olla joko Espoon Otaniemessä tai Salon toimistollamme. Myös etätyöskentely on mahdollista.

Pärjätäksesi tässä tehtävässä, toivomme:

• Kokemusta eri ohjelmistoympäristöistä ja käyttöjärjestelmistä: PC ja mobiili
• Ohjelmointikielet: C, C++, Python, Java, …
• Front-end suunnittelukokemusta
• Koneoppimisen työkaluista kokemusta tai kiinnostusta
• MS Office ohjelmistot
• Ymmärrystä pilvipalveluista
• Kokemusta app-kehityksestä

Eduksi katsomme harrastuneisuuden ohjelmistojen parissa sekä projektityöskentelykokemuksen. Samoin arvostamme ymmärrystä tuotekehityskaaresta ja sen vaiheista ideasta palveluksi/tuotteeksi.

Tärkeintä meille on aina asiakkaiden ongelmien ymmärtäminen ja ratkaiseminen. Menestyt tässä työssä, kun osaat organisoida omaa ajankäyttöäsi tehokkaasti, haluat ymmärtää, miksi jokin toimii ja pystyt esittämään omat ajatuksesi selkeästi – ja myös kyseenalaistaa rakentavasti.

Kiinnostuitko? Tässä syitä hakea meille!

• Avoin innovointi, uusien asioiden oppiminen, laaja-alainen ja monitieteellinen verkosto
• Mahdollisuus olla mukana tulevaisuuden menestystarinoiden kehityksessä
• Kokoaikainen ja vakituinen työsuhde
• Mahdollisuus haastaviin työtehtäviin, vaihteleva työ sekä mahdollisuus kehittää osaamistasi monipuolisesti.
• Mukavat ja tukea antavat työkaverit eri aloilta luovat inspiroivan ja hauskan poikkitieteellisen työilmapiirin.

Toimi näin

Kannattaa hakea heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hae tehtävään kuitenkin viimeistään 15.1.2021 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta:

Lisätietoja antaa

mika_hyrsyla

Mika Hyrsylä

Elektroniikkasuunnittelijat, ohjelmistosuunnittelijat

mika.hyrsyla@linkdesign.fi

+358 400 687698

LINK Design and Development Oy on vuonna 2009 perustettu, suomalainen tuote- ja palvelukehityksen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme kehittämään uutta liiketoimintaa ja kilpailukykyä käyttäjälähtöisellä suunnittelulla ja laaja-alaisella muotoiluosaamisella. Toiminta-ajatuksemme perustuu osaamisen oikea-aikaiseen yhdistämiseen – integroituun kehitykseen. LINKillä työskentelee tällä hetkellä noin 50 tuote- ja palvelusuunnittelun asiantuntijaa ja liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa.

Jaa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Katso myös muut avoimet työpaikat