Tervetuloa Alihankintamessuille

16/09/2021

Totta se on! Alihankintamessut toteutuvat!

Vihdoinkin meillä on mahdollisuus tavata kasvokkain. Toki terveysturvallisuus huomioiden ja kasvomaskein varustettuna. Silti olemme iloisia, että saamme tavata asiakkaitamme, kollegoitamme tai mahdollisesti jopa uusia työntekijöitämme livenä.

Olemme mukana Tampereella Alihankintamessuilla 21. – 23.9.2021. Löydät meidät A-hallista osastolta A423.

Tule keskustelemaan Alihankintamessujen teemanakin olevasta aiheesta eli ”Datasta bisnestä” ja katsomaan miten Vergen tuotekehitys on edennyt tuotantoversioksi. Kerromme mitä kaikkea työpöydillämme on ollut viime aikoina tuotteiden, palveluiden ja digitaalisten ratkaisujen tuotekehityksen saralla.

Osastollamme demoamme myös IoT-ratkaisuamme, joka kykenee valon spektriä analysoimalla erottamaan materiaalien koostumusta. Soveltuu siis mm laadun tarkkailuun.

Paljon on vettä virrannut Tammerkoskessa sitten viime tapaamisen ja itse asiassa: Kun nyt pitkästä aikaa meillä on mahdollisuus tavata kasvokkain, keskustelemme kanssasi ilolla melkein mistä vain.

Osastollamme voit myös verkostoitua rekrytointimielessä. Meillä on tälläkin hetkellä avoinna monta erilaista roolia: Mekaniikkasuunnittelija, ohjelmistosuunnittelija, elektroniikkasuuniittelija, UX/UI-suunnittelija muutamana esimerkkinä. Tule vetämään hihasta ja kertomaan osaamisestasi. Saatat olla seuraava LINKkiläinen.

Lukaise myös aiheeseen liittyvä artikkelimme Datasta toimintaan

Nähdään messuilla! Tervetuloa!

Messut ovat avoinna:

Tiistaina klo 9–17
Keskiviikkona klo 9–17
Torstaina klo 9–16

Rekisteröidy messuvieraaksi

Lisää messuinfoa

Tutustu messujen turvallisuusohjeisiin ja muista maski!

Jaa

Lue myös nämä