Go Innovate -palvelumme tuottaa täysin uusia ideoita ja ratkaisee ongelmia

Go Innovate -palvelussamme luomme uusia ideoita ja ratkaisemme ongelmia systemaattisesti. Panostamme yhteisiin ideointihetkiin ja kuvannamme niissä syntyneet ideat helposti hyödynnettävään visuaaliseen muotoon.

Go Innovate palvelulla kehität uusia tuote- ja palveluideoita ja ratkaiset tuoteongelmia nopeasti ja ketterästi. Palvelun tehokkuus perustuu yhteiskehittämisen menetelmiin ja luovien ongelmanratkaisumenetelmien syvälliseen tuntemukseen. Emme pelkästään fasilitoi tilaisuuksia, vaan laitamme itsemme likoon ja luomme uusia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Mukaan ideointiin otamme asiakkaan organisaation edustajien lisäksi myös tiedeyhteisöjen sekä asiakkaan sidosryhmien edustajia.

Ideointi voi keskittyä myös puhtaaseen ongelmanratkaisuun ja ongelman juurisyiden etsimiseen. Räätälöimme työpajojen sisällön aina tarpeen mukaan. Työskentelyn tueksi voimme luoda prototyyppejä.

Innovointi Link Design

Palvelun hyödyt

Ideoiden kiteytys on ydinosaamistamme

Työpaja tuottaa valtavan määrän luovaa materiaalia, ideat ja ratkaisuehdotuksen häviävät nopeasti, jos niitä ei dokumentoida. Työpajan jälkeen käymme tulokset läpi ja kuvannamme ne lopuksi informatiiviseen ja helposti hyödynnettävään visuaaliseen muotoon Go Innovate Bookletiksi.

Keinoäly apuna innovoinnissa

Go Innovate -palveluumme kuuluu patenttitietokantojen louhinta keinoälyyn perustuvaa sovellusta hyödyntäen. Saamme näin reaaliaikaista tietoa siitä, mitä aihepiiriin liittyvää on jo keksitty ja suojattu sekä kuinka näitä innovaatioita olisi mahdollista hyödyntää ideoinnissa ja kehittämisessä. Näin vältymme ”pyörän uudelleen keksimiseltä”, ja aikaa ja rahaa säästyy huomattavasti.

Kaikki menestystuotteet ja –palvelut ovat jossain vaiheessa olleet ideoita ja siksi ideoiden tuottamiseen kannattaa panostaa

Ota yhteyttä

Jaakko Anttila

CEO

Integroidut kehityshankkeet, tuote-ja palvelukehitys

Matti Mikkola

Director, Design

Teollinen muotoilu ja tuotekehityspalvelut, strateginen muotoilu